Rasterenergie

Herstellen van je Goddelijke Blauwdruk | € 35,00

Het herstellen van je goddelijke blauwdruk duurt ongeveer 30 minuten.

Herstellen Goddelijke Blauwdruk

De Universele Bron is het leven en het bewustzijn van het gehele universum, alles wat is komt voort uit de Bron. Rond je auraveld is er een geometrisch structuur, deze is verbonden aan een energetisch netwerk dat om de aarde heen ligt het zogenoemde Axitonale lijnen of Raster energie.

In  het Universum bevinden zich ook energetische lijnen, dit wordt de Galaxitonale lijnen genoemd, deze lijnen vormen ook een raster; deze beiden rasters zijn verbonden met elkaar.

Wij zijn ook verbonden met deze Axitonale en Galaxitonale lijnen. Dit raster vormt een blauwdruk die de verbinding met ons Hoger-Zelf (Ziel) en innerlijke leiding van de Universele Bron en de Kosmos is.

Ons individuele bewustzijn is niet afgescheiden van het universele bewustzijn van de Bron, daarom zijn we allen uniek en spiritueel goddelijke wezens.

Door allerlei invloeden van de maatschappij in ons leven kunnen er verstoringen ontstaan in ons lichaam en geest. Je wordt dus zo gedwongen de Bron en alle vormen van je innerlijke autoriteit buiten jezelf te zoeken, met als gevolg dat je afhankelijk wordt van wat anderen vinden, zeggen of doen, wat leidt tot angst, macht, onderdrukking en controle.

Iets wat we nog steeds om ons heen zien gebeuren; met andere woorden je originele Goddelijke blauwdruk die laat zien wat jou ware essentie is; is verstoort geraakt.

Er zijn energetische blokkades (stempels) op ons blauwdruk gezet die er voor zorgen dat we niet in ons Ware zelf kunnen gaan staan. Terwijl het juist de bedoeling is dat we onze volledige potenties mogen gaan benutten.

Door het faciliteren van de Rasterenergie die een hoge trillingsfrequentie heeft, kunnen stempels en energetische blokkades gereinigd en hersteld worden, waardoor je als het ware opnieuw herbedraad wordt.

Wat brengt het je

Er vindt heling op diepgaand niveau plaats in het mentale, het emotionele en het fysieke lichaam. Het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Je aura wordt hierdoor hersteld en karmische belasting die je nu los mag laten verdwijnt. Je originele Goddelijke blauwdruk wordt hersteld. Dit leidt tot meer inzicht en bewustwording. Je wordt je weer bewust van je eigen Goddelijke vonk.

Het herstellen van je Goddelijke blauwdruk brengt je weer op naar die éénheid.

Het herstellen van je Goddelijke Blauwdruk is geen vervanging voor medische behandelingen, maar gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens de healing werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je helaas niet deelnemen als je epilepsie of een pacemaker hebt, als je ernstige psychische stoornis zoals schizofrenie of een ander stoornis.

Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de Algemene voorwaarden.