Mijn naam is Lurnia Arnhem, esoterisch spiritueel trainer, coach en healer, mijn leven heeft altijd in het teken gestaan van verbinden.

Mijn pad van verbinden

gedurende mijn kindertijd ervoer ik vaak paranormale waarnemingen en energieën die voor mij heel normaal waren, maar voor de mensen om mij heen, door onwetendheid of angst ontkend werden. Hierdoor stopte ik deze ervaringen weg, waardoor ik de aanwezigheid van energieën en verschijnselen niet meer toeliet.

Ik groeide op met het altijd aanpassen aan alles en iedereen en werd gevormd door allerlei conditioneringen en overtuigingen, die bij mij de één na de ander blokkade opwierp.

Kortom…ik miste de juiste begeleiding om mij innerlijk verder te ontwikkelen.

Op een gegeven moment besefte ik dat ik mijzelf opnieuw moest accepteren en erkennen wie…IK BEN…dit was een proces van loslaten van al die beperkende conditioneringen en overtuigingen.

Deze weg van loslaten is mijn leerweg geweest om te staan waar ik NU ben, het pad van ascensie…namelijk; mijn weer verbinden met mijzelf, mijn innerlijke kracht, spirituele vermogens en het verhogen van mijn bewustzijn.

Ik ben mij intuïtief en spiritueel verder gaan ontwikkelen bij One Consciousness Academy door op Esoterisch spiritueel gebied verschillende bewustzijn- en healings trainingen te volgen, waardoor ik meer en meer zelfkennis en verbinding met mijzelf (het Ken U zelf principe) weer terug kreeg. 

En omdat je nooit uitgeleerd bent blijf ik mij op dit gebied steeds verder bijscholingen en ontwikkelen…

Ik ben mij gaan specialiseren in het geven van verschillende soorten healingen en Ascensie trainingen om volwassenen, vooral jong volwassenen en kinderen die steeds meer met hun (onverklaarbare) gevoelens worstelen, te coachen en ondersteunen in het helen en verbinding maken met zichzelf, zodat ze naar hun eigen potentie kunnen leven.

We leven in een tijdperk waarin er heel veel binnen in ons fysiek en energetisch systeem gebeurd, vooral het energetisch systeem waar men vaak niet bewust van is dat daar allerlei psychische – of ziekte verschijnselen beginnen.

Deze Nieuwe tijdperk vraagt dat de energie weer vrij gaat stromen in ons, zodat belemmerende blokkades en overtuigingen in ons losgelaten kunnen worden en we ons eigen weg kunnen volgen. Een weg van  heling en verbinding in onszelf; zo ontstaat er meer zielverbinding, meer bewustzijn, zelfinzicht, zelfliefde, zelfkennis en innerlijke kracht om een gelukkig leven te leiden.

Lieve mensen…

Het Universum en Moeder Aarde heeft ons zoveel meer te bieden dan wij mensen beseffen want…

ALLES IS AL AANWEZIG IN ONS…HET IS ONS GEBOORTERECHT OM TE ZIJN WIE MOGEN ZIJN…EEN VRIJ, GELUKKIG, UNIEK EN SPIRITUEEL GODDELIJKE WEZEN!

En hier is het waar het om draait, volledig jezelf kunnen zijn.

Wil jij een volgende stap in je leven zetten, omdat je voelt dat er véél meer in jou aanwezig en wil je de regie over je eigen leven weer in handen nemen…

Neem dan gerust contact met mij op, je kunt bij mij één van de trainingen volgen of een healing ontvangen.

Kijk gerust even onder Trainingen, Coaching en Sessies waar jou interesse naar uit gaat.

van hart tot hart…Lurnia

Heb je een vraag? Neem gerust contact met mij op!