Mijn naam is Lurnia Arnhem,

ik ben een esoterisch spiritueel bewustzijn coach en trainer, medium en healer, mijn leven heeft altijd in het teken gestaan van verbinden.

Mijn pad van verbinden

gedurende mijn kindertijd ervoer ik vaak paranormale waarnemingen en energieën die voor mij heel normaal waren, maar voor de mensen om mij heen, door onwetendheid of angst ontkend werden. Hierdoor stopte ik deze ervaringen weg, waardoor ik de aanwezigheid van energieën en verschijnselen niet meer toeliet.

Ik groeide op met het altijd aanpassen aan alles en iedereen en werd gevormd door allerlei conditioneringen en overtuigingen, die bij mij de één na de ander blokkade opwierp.

Kortom…ik miste toen de juiste begeleiding om mij innerlijk verder te ontwikkelen en mij gelukkig, gezond en vrij te voelen.

Op een gegeven moment besefte ik dat ik mijzelf opnieuw moest accepteren en erkennen wie…IK BEN…dit werd mijn pad van ascensie, een proces van helen en loslaten van al die beperkende emoties, conditioneringen en overtuigingen.

Deze weg van loslaten is mijn leerweg geweest om te staan waar ik NU ben…namelijk; dat ik mij weer kon verbinden met mijzelf, mijn innerlijke kracht, mijn mediamieke, helderziende en spirituele vermogens.

Bewustzijn en Zelfrealisatie

Bij One Consciousness Academy ben ik 8 jaar geleden op Esoterich spiritueel gebied (het Ken U zelf principe)  verschillende bewustzijn- , mediamieke en helderziende, paranormale- en healings trainingen gaan volgen, waardoor ik meer en meer in verbinding met mijzelf kwam en zelfkennis terug kreeg. Ik heb de eerste 2 jaar keihard aan mijn spirituele zelfontwikkeling gewerkt.

En omdat je nooit uitgeleerd bent blijf ik mij op dit gebied steeds verder bijscholingen en ontwikkelen…

Zes jaar geleden ben ik mijn eigen praktijk wat nu Ascensiecentrum Lumerah voor Bewustzijn en Zelfrealistatie begonnen.

Als Medium, Helderziende, Paranormaal genezer, Spiritueel coach, Mahatma Ascensie Coach en Trainer, ben ik mij gaan specialiseren in het geven van verschillende soorten healingen. Deze healingen zijn één op één behandelingen die op de persoon zijn afgestemd, en in groepsverband geef ik Ascensie trainingen die gericht zijn op Spirituele Bewustzijn – en persoonlijke ontwikkelings groei.

Heling en verbinding ontstaat in onszelf

We leven in een tijdperk waarin er heel veel binnen in ons fysiek en energetisch systeem gebeurd, vooral het energetisch systeem waar men vaak niet bewust van is dat dáár de emotionele en psychische – of ziekte verschijnselen begint.

Op dit vlak geef ik energetische behandelingen aan zowel volwassenen, jong volwassenen en kinderen die steeds meer met hun (onverklaarbare) gevoelens worstelen of uit balans zijn, door ze te coachen en te ondersteunen in het helen en verbinding maken met zichzelf, kunnen ze naar hun eigen potentie verder leven…want hier is het waar het om draait volledig bewust in verbinding met jezelf te zijn. Want lieve mensen…

ALLES IS AL AANWEZIG IN ONS…

Het moet alleen innerlijk aangeraakt worden!

Deze Nieuwe tijdperk vraagt dat de energie weer vrij gaat stromen in ons, dat alle belemmerende emoties en blokkades  kunnen worden losgelaten en we ons eigen weg kunnen volgen. Zo ontstaat er weer zielverbinding, meer bewustzijn, zelfinzicht, zelfliefde, zelfkennis en innerlijke en spirituele kracht om een gelukkig leven te leiden.

HET IS ONS GEBOORTERECHT OM TE ZIJN WIE MOGEN ZIJN…

Wil jij een volgende stap in je leven zetten, omdat je voelt dat er véél meer in jou aanwezig is en wil je de regie over je eigen leven weer in handen nemen door je verder te ontwikkelen en je gelukkig, gezond en vrij te voelen.

Neem dan gerust contact met mij op, je kunt bij mij een healing die op verschillende klachten afgestemd zijn  ontvangen of één van de Ascensietrainingen volgen.

Kijk onder Trainingen, Coaching en Sessies waar jou interesse naar uit gaat.

van hart tot hart…Lurnia

Heb je een vraag? Neem gerust contact met mij op!