Mijn naam is Lurnia Arnhem, esoterisch spiritueel trainer, coach en healer, mijn leven heeft altijd in het teken gestaan van verbinden.

Mijn pad van verbinden

gedurende mijn kindertijd ervoer ik vaak paranormale waarnemingen en energieën die voor mij heel normaal waren, maar voor de mensen om mij heen, door onwetendheid of angst ontkend werden. Hierdoor stopte ik deze ervaringen weg, waardoor ik de aanwezigheid van energieën en verschijnselen niet meer toeliet.

Ik groeide op met het altijd aanpassen aan alles en iedereen en werd gevormd door allerlei conditioneringen en overtuigingen, die bij mij de één na de ander blokkade opwierp.

Kortom…ik miste de juiste begeleiding om mij innerlijk verder te ontwikkelen.

Op een gegeven moment besefte ik dat ik mijzelf opnieuw moest accepteren en erkennen wie…IK BEN…dit was een proces van loslaten van al die beperkende conditioneringen en overtuigingen.

Deze weg van loslaten is mijn leerweg geweest om te staan waar ik NU ben, het pad van ascensie…namelijk; mijn weer verbinden met mijzelf, mijn innerlijke kracht, spirituele vermogens en het verhogen van mijn bewustzijn.

Ik ben mij intuïtief en spiritueel verder gaan ontwikkelen bij O.C. Academy door op Esoterisch gebied verschillende bewustzijn- en healings trainingen te volgen, waardoor ik meer en meer zelfkennis en verbinding met mijzelf (het Ken U zelf principe) en de Kosmos kreeg.

En omdat je nooit uitgeleerd bent blijf ik mij steeds verder bijscholingen en ontwikkelen…

Ik ben mij gaan specialiseren in het geven van verschillende soorten healingen en Ascensie trainingen om volwassenen, jong volwassenen en kinderen te coachen en te ondersteunen in het helen en verbinding maken met zichzelf, zodat ze naar hun eigen potentie leven.

We leven in een tijdperk waarin er heel veel binnen in ons fysiek en energetisch systeem gebeurd.

Deze Nieuwe tijdperk vraagt dat de energie weer vrij gaat stromen in ons, zodat belemmerende blokkades en overtuigingen in ons losgelaten kunnen worden en we ons eigen weg kunnen volgen. Een weg van verbinding in onszelf; meer zielverbinding, meer bewustzijn, zelfinzicht, zelfliefde, zelfkennis en innerlijke kracht.

Lieve mensen…

Het Universum en Moeder Aarde heeft ons zoveel meer te bieden dan wij mensen beseffen want…

ALLES IS AL AANWEZIG IN ONS…HET IS ONS GEBOORTERECHT OM TE ZIJN WIE MOGEN ZIJN…EEN VRIJ, GELUKKIG, UNIEK EN SPIRITUEEL GODDELIJKE WEZEN!

Wil jij een volgende stap in je leven zetten, omdat je voelt dat er véél meer in jou aanwezig is en wil jij weer verbinding met jezelf en het Universum ?

Neem dan gerust contact met mij op, je kunt bij mij één van de trainingen volgen of een healing ontvangen.

Kijk gerust even onder Aanbod waar jou interesse naar uit gaat.

van hart tot hart…Lurnia

Heb je een vraag? Neem gerust contact met mij op!