Coaching

Losse behandeling : € 75,00    duur 1 uur

Vervolg afspraken : € 65,00            duur 1 uur

 

 

Ik ben van oorsprong een Esoterisch spiritueel trainer en coach, die op een praktische wijze gebruik maak van diverse technieken en zo nodig combineer ik dit met een energetisch behandeling. Dit maakt dat ik op een Holistische manier kijk naar mind, emotie, gevoelens, onderbewustzijn, ziel en geest. Dit om jouw actuele vraagstukken en ervaringen tijdens je coaching gesprekken te coachen.

Coaching gaat om jou, waarbij ik jou ondersteun.

Soms zitten belemmerende overtuigingen, herinneringen, aangeleerde patronen of zelfs een trauma in de weg om je doel te bereiken.

Onze mind (ego) kan er via ons denken wat van vinden. Maar ons denken is niet wie we werkelijk zijn.

Wat vervolgens gebeurt is dat je gaat piekeren, vervelende gedachten, gevoelens en emoties ervaart, vastloopt in relaties of soms zelfs stress en uitputting ervaart, waardoor je eigen grenzen overschrijdt. Dit kan een jaren lang proces van vastgeroeste overtuigingen en vooroordelen over jezelf zijn.

Oordelend denken over jezelf maakt onderscheid en accepteert nooit de heelheid van dat wat werkelijk is.

Hoe gaat het verder?

Door de aandacht bewust te richten op de belemmerende gedachte – en gedragspatronen krijg je inzicht in de situatie; de situatie wordt los gelaten en er ontstaat dan een positieve wijze naar verandering, zodat bewustzijn, inzicht en vrijheid van handelen en groei ontstaat in het HIER en NU.

Door in contact te zijn met je ware zelf ontstaan er vaardigheden, maak je het mogelijk, steeds meer te doen wat je écht wil. Daarmee wordt je persoonlijke en unieke vorm tot uitdrukking gebracht, tot vreugde van jezelf en omgeving.

En om die doelen te bereiken heb je de volgende denk-gevoelspatroon nodig:

door positief te denken en voelen op een manier die kloppend is bij wie je bent of wat je wilt zijn; en in plaats van dat je uitgaat van moeilijkheden te denken en voelen in mogelijkheden!

Van daaruit ga je vervolgens bouwen aan wie je wilt zijn. Vanuit je kern ontwikkelen van je kwaliteiten om steeds meer en meer je potentieel te kunnen bereiken.

Kennismaking & coaching doelstelling

Tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek maken we kennis met elkaar en verkennen we je coaching doelstelling. We bekijken wat coaching voor je kan betekenen en of we een persoonlijke ‘klik’ hebben. Aan dit kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden.

voor een aanvraag verwijs ik je graag naar het contactformulier of te mij te mailen via info@lumerah.nl

van hart tot hart…Lurnia